Wednesday, 27 July 2011

changes / förändringar

I september ska jag till London för att läsa en masters i keramik, på Royal College of Art. Just nu är jag mitt uppe i flyttande, både från lägenheten och min plats i verkstan. Som tur är kan jag hyra en annan plats i verkstan under augusti månad, så jag har tid att jobba på lite till! Men varje gång jag flyttar önskar jag att jag inte hade så mycket saker!

In September I'm moving to London to study a masters in ceramics, at the Royal College of Art. At the moment I'm in the middle of moving, both out of my flat and my studio space. Luckily I can rent another place in the same studio during August, so I'll be able to keep making things for a wee while longer. But every time I move, I really with I didn't have so much stuff!

1 comment:

Bibbi said...

Grattis till London, så spännande! Bra att du bloggar och kan berätta sen :)