Monday, 14 December 2009

from now on... från och med nu...

...i'll be writing both in english and swedish.
...har jag tänkt skriva både på engelska o svenska. hör av dej, om det är någon av dom gamla posterna du skulle vilja att jag översätter!

3 comments:

claramariaboden@gmail.com said...

Hej Ester,
världen är liten. Idag köpte jag två skålar av dig, en med en fågel som håller för ögonen på en tjej och en med händer runt en varelse. Jag blev väldigt glad och stannade jättelänge och tittade på dina saker på Sintra. Sen visar det sig att du håller till på Banehagsgatan...där bor jag:-) En dag ska jag komma förbi och säga hej och titta på mer saker om jag får.
Fortsätt att göra bland den finaste keramiken jag sett nånsin.
Vänliga hälsningar, Clara

ester svensson said...

Hej,
vad glad jag blir! Det vore roligt om du ville komma förbi verkstan, jag brukar va där nån gång varje dag, utom måndagar o tisdagar, eftermiddagarna är nog säkrast att säga... men det är bara att ringa innan o kolla om jag är där (0703 948430). Vore kul att träffa dej, jag läste lite på din blogg o tyckte mycket om den, särskilt dina dikter och bilder, dom kommer jag att vilja återkomma till igen o igen.
Tack för uppmuntran, vi ses nån gång!
ha det gott,
ester

claramariaboden@gmail.com said...

Åh tack, den bloggen är inte så uppdaterad men jag blir glad att du tycker om den!

Jag kommer gärna förbi. Ringer en dag och ser om du är där!!
Ha en fin jul och ett spännande nytt år.