Tuesday, 1 December 2009

for those of you in Gothenburg...

3 comments:

Anonymous said...

Tråkigt att du väljer att bara ha engelska som språk, fast det kanske är dem du vänder dig till.

ester svensson said...

Anonymous- jag skriver på engelska för att 1)jag bodde i Skottland när jag började bloggen, 2)jag har bott mest av mitt liv än så länge utanför Sverige, så känner mej mer bekväm med engelskan, och 3)jag känner/har haft kontact med fler människor utanför Sverige än här -och det är oftast mer troligt att en svensk person kan engelska än vice versa! Men om jag bor kvar här jätte-länge kanske jag byter till svenska.

Anonymous said...

Tror du har många fördelar att välja att skriva på båda språken.
Själv är jag inte så bra på engelska och väljer därför bort en blogg som jag inte förstår. Tror nog att det finns fler som känner som jag.
Bra att du förklarade.